Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Державний нагляд
Метрологія
Сертифікація
Системи управління якістю
Випробувальна лабораторія
Методично-технічний відділ
Фонд нормативних документів
Науково-технічна рада
Законодавча база
Дегустаційна комісія
Конкурси
   - "100 кращих товарів України"
   - "Я хочу жити в якісному світі"
   - "Конкурс на здобуття Премії СНД"
Семінари, наради, круглі столи
Публікації у ЗМІ
Зворотній зв'язок
Колегії Держспоживстандарту

Перелік нормативних документів,
які надійшли в фонд НД ДП "Рівнестандартметрологія"
у вересні 2009 року

Позначення документа Назва (українська) Дата надання
чинності
1 ДК 004:2008 Український класифікатор нормативних документів (ICS:2004, MOD) 2009-04-01
2 МП Х 05.459-2002 Калибраторы температуры и термометры FLUKE. Методика поверки 2002-01-01
3 МП Х 05.699-2004 Психометры аспирационные. Методика поверки 2004-01-01
4 МА Х 062154-2009 Мілітесламетр портативний універсальний ТПУ. Програма та методика державної метрологічної атестації 2009-01-01
5 ГСТУ 320.00149943.010-98 Паливо пічне побутове (ППП). Технічні умови 1999-04-01
6 ДСТУ 4993:2008 Картопля для промислового переробляння. Технічні умови 2009-01-01
7 ДСТУ 5015:2008 Волокно лляне коротке. Технічні умови 2009-01-01
8 ДСТУ - Н 5018:2008 Метрологія. Системи для вимірювання витрати, об'єму та маси води автоматизовані. Типова програма державної метрологічної атестації методики виконання вимірювання 2009-01-01
9 ДСТУ 5064:2008 Олії. Метод визначення золи 2009-04-01
10 ДСТУ 5079:2008 Ветеринарна медицина. Методи лабораторної діагностики ецмеріозів 2009-02-01
11 ДСТУ 5094:2008 Нафтопродукти. Оливи мастильні, присадки i пакети присадок. Визначання загального лужного числа методом потенціометричного титрування 2009-03-01
12 ДСТУ 6011:2008 Цибуля зелена свіжа. Технічні умови 2010-01-01
13 ДСТУ 6031:2008 Казеїн харчовий.. Технічні умови 2009-04-01
14 ДСТУ 6083:2009 Молоко. Метод визначення чистоти 2009-07-01
15 ДСТУ ISO 2041:2007 Вібрація та удар. Словник термінів 2009-07-01
16 ДСТУ ISO 3595:2007 Жир молочний. Виявлення рослинного жиру з використанням фітостерилацетату (ISO 3595:1976, IDT) 2009-01-01
17 ДСТУ ISO 6092:2007 Молоко сухе. Визначення титрованої кислотності (рутинний метод) 2009-01-01
18 ДСТУ ISO 6579:2006 Мікробіологія харчових продуктів i кормів для тварин. Методика виявлення Salmonella spp (ISO 6579:2002, IDT) 2007-07-01
19 ДСТУ ISO/TR 10652: Одяг. Стандартна система визначення розмірів 2007-10-01
20 ДСТУ OIML D 27:2008 Метрологія. Повірка засобів вимірювальної техніки первинна за наявності у виробника системи управління якістю (OIML D 27:2001, IDT) 2010-01-01
21 ДСТУ ЕЭК ООН ECE/AGRI/135:2007 Свинина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання i контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/AGRI/135:2006, IDT) 2008-10-01
22 ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/308:2007 Баранина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання i контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/TRADE/308:2006, IDT) 2008-10-01
23 ДСТУ ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2007 Яловичина. Туші та відруби. Настанови щодо постачання i контролювання якості (ЕЭК ООН ECE/TRADE/326:2004, IDT) 2008-10-01

Інформаційний покажчик стандартів №7 2009

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2009, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 15.10.2009