Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
-
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

Перелік нормативних документів,
які надійшли в фонд НД ДП "Рівнестандартметрологія"
у січні 2014 року

Позначення документа Назва (українська)
1 ДСТУ 3143:2013 М'ясо птиці. Загальні технічні умови
2 ДСТУ 4327:2013 Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умови
3 ДСТУ 4803:2013 Торти i тістечка. Загальні технічні умови
4 ДСТУ 7279:2012 Прилади побутові та аналогічні електричні нагрівальні. Терміни та визначення понять
5 ДСТУ 7312:2013 Сечовина (карамбід). Технічні умови
6 ДСТУ 7322:2013 Трактори сільськогосподарські. Загальні технічні умови
7 ДСТУ 7235:2013 Сплав зерновий та ростки солодові. Технічні умови
8 ДСТУ 7340:2013 Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умови
9 ДСТУ 7344:2013 Дріжджі пивні. Технічні умови
10 ДСТУ 7345:2013 Дробина пивна. Технічні умови
11 ДСТУ 7348:2013 Вироби макаронні. Правила приймання i методи визначання якості
12 ДСТУ 7351:2013 Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови
13 ДСТУ 7352:2013 Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови
14 ДСТУ 7354:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначення кількості пропіоновокислих бактерій
15 ДСТУ 7356:2013 Молоко. Метод визначення пероксиду водню
16 ДСТУ 7367:2013 Стевія. Живцювання. Загальні вимоги
17 ДСТУ 7373:2013 Ромова баба. Технічні умови
18 ДСТУ 7374:2013 Пасти шоколадні. Технічні умовиви
19 ДСТУ 7379:2013 Молоко сухе. Визначення лактози поляриметричним методом
20 ДСТУ 7382:2013 Вироби ковбасні та продукти зі синини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази
21 ДСТУ Б В. 2.2-35:2013 Намогильні споруди та склепи. Загальні технічні умови

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2012, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 28.02.2014