-
|
Перелік нормативних документів,
які надійшли в фонд НД ДП "Рівнестандартметрологія"
у січні 2014 року
№ |
Позначення документа |
Назва (українська) |
1 |
ДСТУ 3143:2013 |
М'ясо птиці. Загальні технічні умови |
2 |
ДСТУ 4327:2013 |
Коренеплоди цукрового буряка для промислового переробляння. Технічні умови |
3 |
ДСТУ 4803:2013 |
Торти i тістечка. Загальні технічні умови |
4 |
ДСТУ 7279:2012 |
Прилади побутові та аналогічні електричні нагрівальні. Терміни та визначення понять |
5 |
ДСТУ 7312:2013 |
Сечовина (карамбід). Технічні умови |
6 |
ДСТУ 7322:2013 |
Трактори сільськогосподарські. Загальні технічні умови |
7 |
ДСТУ 7235:2013 |
Сплав зерновий та ростки солодові. Технічні умови |
8 |
ДСТУ 7340:2013 |
Відходи від полірування та аспірації. Суміш зернова та відходи зернові. Технічні умови |
9 |
ДСТУ 7344:2013 |
Дріжджі пивні. Технічні умови |
10 |
ДСТУ 7345:2013 |
Дробина пивна. Технічні умови |
11 |
ДСТУ 7348:2013 |
Вироби макаронні. Правила приймання i методи визначання якості |
12 |
ДСТУ 7351:2013 |
Консерви м'ясні. Сальтисони. Загальні технічні умови |
13 |
ДСТУ 7352:2013 |
Консерви м'ясні. Паштети. Загальні технічні умови |
14 |
ДСТУ 7354:2013 |
Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначення кількості пропіоновокислих бактерій |
15 |
ДСТУ 7356:2013 |
Молоко. Метод визначення пероксиду водню |
16 |
ДСТУ 7367:2013 |
Стевія. Живцювання. Загальні вимоги |
17 |
ДСТУ 7373:2013 |
Ромова баба. Технічні умови |
18 |
ДСТУ 7374:2013 |
Пасти шоколадні. Технічні умовиви |
19 |
ДСТУ 7379:2013 |
Молоко сухе. Визначення лактози поляриметричним методом |
20 |
ДСТУ 7382:2013 |
Вироби ковбасні та продукти зі синини варені. Метод визначення залишкової активності кислої фосфатази |
21 |
ДСТУ Б В. 2.2-35:2013 |
Намогильні споруди та склепи. Загальні технічні умови |
|