Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
-
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

Перелік нормативних документів,
які надійшли в фонд НД ДП "Рівнестандартметрологія"
у березні 2014 року

Позначення документа Назва (українська)
1 ДСТУ 7334:2013 Йошта свіжа. Технічні умови
2 ДСТУ 7346:2013 Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови
3 ДСТУ 7353:2013 М'ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання
4 ДСТУ 7355:2013 Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначення кількості біфідобактерій
5 ДСТУ 7357:2013 Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання
6 ДСТУ 7358:2013 Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком
7 ДСТУ 7359:2013 Молоко. Метод визначення аміаку
8 ДСТУ 7360:2013 Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксиліту та сорбіту в дієтичних консервах
9 ДСТУ 7363:2013 Метрологія. Програмне забезпечення засобів вимірювальної техніки. Загальні технічні вимоги
10 ДСТУ 7375:2013 Какао-порошок виробничий. Технічні умовиви
11 ДСТУ 7380:2013 Молоко та молочні продукти. Методи визначення наявності пероксидази й фосфатази (лужної та кислої)
12 ДСТУ 7381:2013 Консерви молочні. Визначення сахарів йодометричним методом
13 ДСТУ 7358:2013 Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком
14 ДСТУ ISO 730:2013 Сільськогосподарські колісні трактори. Пристрій триточковий навісний задній категорії 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N та 4. Розміри (ISO 730:2009, IDT)
15 ДСТУ ISO 9622:2013 Молоко незбиране. Визначення вмісту молочного жиру, білка та лактози. Настанова з експлуатації вимірювальних приладів для роботи в середній частині інфрачервоного спектра випромінення (ISO 9622:1999, IDT)
16 ДСТУ ISO 21187:2013 Молоко. Кількісне визначення мікробіологічної чистоти. Настанови щодо визначення та підтвердження взаємозв'язку між результатами практичного та арбітражного методів (ISO 21187:2004, IDT)

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2012, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 26.02.2014