-
|
Перелік нормативних документів,
які надійшли в фонд НД ДП "Рівнестандартметрологія"
у березні 2014 року
№ |
Позначення документа |
Назва (українська) |
1 |
ДСТУ 7334:2013 |
Йошта свіжа. Технічні умови |
2 |
ДСТУ 7346:2013 |
Вироби кондитерські борошняні для спеціального дієтичного споживання. Загальні технічні умови |
3 |
ДСТУ 7353:2013 |
М'ясо. Методика гістологічного визначення свіжості та ступеня дозрівання |
4 |
ДСТУ 7355:2013 |
Молоко, молочні продукти та закваски. Метод визначення кількості біфідобактерій |
5 |
ДСТУ 7357:2013 |
Молоко та молочні продукти. Методи мікробіологічного контролювання |
6 |
ДСТУ 7358:2013 |
Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком |
7 |
ДСТУ 7359:2013 |
Молоко. Метод визначення аміаку |
8 |
ДСТУ 7360:2013 |
Продукти перероблення фруктів та овочів. Методи визначання ксиліту та сорбіту в дієтичних консервах |
9 |
ДСТУ 7363:2013 |
Метрологія. Програмне забезпечення засобів вимірювальної техніки. Загальні технічні вимоги |
10 |
ДСТУ 7375:2013 |
Какао-порошок виробничий. Технічні умовиви |
11 |
ДСТУ 7380:2013 |
Молоко та молочні продукти. Методи визначення наявності пероксидази й фосфатази (лужної та кислої) |
12 |
ДСТУ 7381:2013 |
Консерви молочні. Визначення сахарів йодометричним методом |
13 |
ДСТУ 7358:2013 |
Вироби кондитерські. Метод визначання сухого знежиреного залишку молока в шоколадних виробах з молоком |
14 |
ДСТУ ISO 730:2013 |
Сільськогосподарські колісні трактори. Пристрій триточковий навісний задній категорії 1N, 1, 2N, 2, 3N, 3, 4N та 4. Розміри (ISO 730:2009, IDT) |
15 |
ДСТУ ISO 9622:2013 |
Молоко незбиране. Визначення вмісту молочного жиру, білка та лактози. Настанова з експлуатації вимірювальних приладів для роботи в середній частині інфрачервоного спектра випромінення (ISO 9622:1999, IDT) |
16 |
ДСТУ ISO 21187:2013 |
Молоко. Кількісне визначення мікробіологічної чистоти. Настанови щодо визначення та підтвердження взаємозв'язку між результатами практичного та арбітражного методів (ISO 21187:2004, IDT) |
|