Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Державний нагляд
Метрологія
Сертифікація
Системи управління якістю
Випробувальна лабораторія
Методично-технічний відділ
Фонд нормативних документів
Науково-технічна рада
Законодавча база
Дегустаційна комісія
Конкурси
   - "100 кращих товарів України"
   - "Я хочу жити в якісному світі"
   - "Конкурс на здобуття Премії СНД"
Семінари, наради, круглі столи
Публікації у ЗМІ
Зворотній зв'язок
Колегії Держспоживстандарту

В ДП "Рівнестандартметрологія"
відбулося чергове засідання
обласної дегустаційної комісії

30 жовтня 2007 року під головуванням заступника голови дегустаційної комісії - начальник головного управління промисловості та розвитку інфраструктури ОДА Пшеюка Володимира Леонідовича відбулося чергове робоче засідання обласної дегустаційної комісії.

Три підприємства області представили на розгляд комісії зразки нової харчової продукції, серед яких: вироби хлібобулочні, вироби хлібобулочні з листкового тіста, вироби хлібобулочні здобні та рибні пресерви.
Найменування підприємства Продукція
1 ТОВ "Люкс-К" вироби хлібобулочні;
вироби хлібобулочні з листкового тіста;
вироби хлібобулочні здобні
2 ПП Ящук вироби хлібобулочні здобні;
вироби борошняні кондитерські
3 ПП Садовський пресерви рибні

Більшість зразків одержали позитивну оцінку провідних фахівців - членів обласної дегустаційної комісії, відтак було рекомендовано продукцію до поставлення на виробництво, а нормативну та технологічну документацію до затвердження.

Підприємства представили на розгляд комісії нові зразки продукції з метою розширення уже існуючого асортименту:

  

ТОВ "Люкс-К" - це пекарня, яка за короткий термін заявила про себе, як про виробника високоякісних хлібо-булочних виробів, представила на розгляд обласної дегустаційної комісії вироби хлібобулочні, вироби хлібобулочні з листкового тіста, вироби хлібобулочні здобні.

У членів комісії виникло безліч питань і щодо технології приготування і в цілому до якості практично всіх видів представленої продукції. Загалом, більшість представлених продуктів заслужено отримали високі оцінки комісії та рекомендовані до впровадження у виробництво. Висловлювались доволі слушні пропозиції, які стосувались фасовання і маркування, а саме - хліб та булки нарізати, пакувати та марковати.

  

Одностайно члени комісії зробили зауваження ПП Ящук щодо якості сосиски, яка вкладається в булочку. Оскільки таку продукцію дуже часто споживають діти, сосиска повинна бути вищого ґатунку.

Високі оцінки заслужено отримали 10 видів пресервів рибних ПП Садовського. Для виробництва пресервів використовується високоякісна сировина - філе оселедця, більше того, всі заливки, майонезно-гірчичні соуси готує сам підприємець.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2007, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 01.11.2007