|
До уваги виробників м'ясної промисловості!!!
Продовжено перехідний період дії нормативних документів!
Відповідно до закону України "Про стандартизацію", та з метою надання підприємствам м'ясопереробної промисловості можливості підготувати
виробництво ковбас та іншої м'ясної продукції до вимог національних стандартів на м'ясну продукцію
продовжено перехідний період дії нормативних документів до 1 квітня 2008 року, а саме:
ДСТУ 4427:2005 |
Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4433:2005 |
Ковбаси смажені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4435:2005 |
Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4436:2005 |
Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови |
ДСТУ 4437:2005 |
Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні січені. Технічні умови |
ГОСТ 16131-86 |
Колбасы сырокопченые. Технические условия |
ГОСТ 23670-79 |
Колбасы вареные, сосиски и сардельки, хлебы мясные. Технические условия |
РСТ УРСР 1824-83 |
Колбасы сырокопченые и сыровяленые. Технические условия |
РСТ УРСР 1840-84 |
Колбасы полукопченые. Технические условия |
РСТ УРСР 950-89 |
Колбасы вареные, сосиски, сардельки. Общие технические условия |
|