Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Державний нагляд
Метрологія
Сертифікація
Системи управління якістю
Випробувальна лабораторія
Методично-технічний відділ
Фонд нормативних документів
Науково-технічна рада
Законодавча база
Дегустаційна комісія
Конкурси
   - "100 кращих товарів України"
   - "Я хочу жити в якісному світі"
   - "Конкурс на здобуття Премії СНД"
Семінари, наради, круглі столи
Публікації у ЗМІ
Зворотній зв'язок
Колегії Держспоживстандарту

До уваги виробників м'ясної промисловості!!!
Продовжено перехідний період дії нормативних документів!

Відповідно до закону України "Про стандартизацію", та з метою надання підприємствам м'ясопереробної промисловості можливості підготувати виробництво ковбас та іншої м'ясної продукції до вимог національних стандартів на м'ясну продукцію продовжено перехідний період дії нормативних документів до 1 квітня 2008 року, а саме:

ДСТУ 4427:2005 Ковбаси сирокопчені та сиров'ялені. Загальні технічні умови
ДСТУ 4433:2005 Ковбаси смажені. Загальні технічні умови
ДСТУ 4435:2005 Ковбаси напівкопчені. Загальні технічні умови
ДСТУ 4436:2005 Ковбаси варені, сосиски, сардельки, хліби м'ясні. Загальні технічні умови
ДСТУ 4437:2005 Напівфабрикати м'ясні та м'ясорослинні січені. Технічні умови
ГОСТ 16131-86 Колбасы сырокопченые. Технические условия
ГОСТ 23670-79 Колбасы вареные, сосиски и сардельки, хлебы мясные. Технические условия
РСТ УРСР 1824-83 Колбасы сырокопченые и сыровяленые. Технические условия
РСТ УРСР 1840-84 Колбасы полукопченые. Технические условия
РСТ УРСР 950-89 Колбасы вареные, сосиски, сардельки. Общие технические условия

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2007, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 14.12.2007