Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Державний нагляд
Метрологія
Сертифікація
Системи управління якістю
Випробувальна лабораторія
Методично-технічний відділ
Фонд нормативних документів
Науково-технічна рада
Законодавча база
Дегустаційна комісія
Конкурси
   - "100 кращих товарів України"
   - "Я хочу жити в якісному світі"
   - "Конкурс на здобуття Премії СНД"
Семінари, наради, круглі столи
Публікації у ЗМІ
Зворотній зв'язок
Колегії Держспоживстандарту

Відбулось одинадцяте засідання обласної дегустаційної комісії

31 липня 2008 року в дегустаційній залі ДП "Рівнестандартметрологія" відбулося чергове засідання дегустаційної комісії, девізом якої можна було назвати приказку "Хліб - усьому голова", адже на її розгляд було представлено хліб, булочки, рулетки, плетінки, калачі, круасани та макаронні вироби.

Одним словом - хлібобулочна продукція на будь-який смак.

Макаронні вироби були представлені ТзОВ"Млинівські макарони", які мають власну атестовану виробничу лабораторію з постійним контролем за показниками якості продукції та сучасне італійське обладнання. За рахунок використання борошна з твердих сортів пшениці та зменшення вологості- термін придатності продукції буде становити 2 роки, більше того макаронні вироби не потребують промивання і зберігають форму після варіння.

ТзОВ "Емілія" представило 9 видів здобних виробів (булочки "Смакота" з різними начинками - з маком, з повидлом, з капустою, сиром, абрикосами і т.д.), в тому числі, п'ять видів продукції представлено на розгляд повторно.

СГПП "Развазьке" на дегустацію представило хліб, 2 булочні вироби та виріб хлібобулочний здобний. Важливо зазначити - продукція СГПП "Развазьке"не містить харчових добавок, що є , погодьтесь, рідкістю у наш час.

А ПП Братащук В.Г. представив аж 13 видів хлібобулочної продукції - це і хліб, і батони, ріжки, булочки, плетінки, круасани і калач.

Під час роботи у членів комісії виникало чимало запитань щодо інгредієнтів та їх походження, підтвердження оцінки їх відповідності, технології приготування, лабораторних випробувань фізико-хімічних показників, показників безпечності, маркування продукції тощо.

Члени дегустаційної комісії висловлювали виробникам зауваження та рекомендації щодо посилення контролю за якістю продукції, маркуванням готової продукції, а також належного оформлення супровідних документів, які засвідчують якість та безпеку продуктів харчування.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2008, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 05.08.2008