Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Державний нагляд
Метрологія
Сертифікація
Системи управління якістю
Випробувальна лабораторія
Методично-технічний відділ
Фонд нормативних документів
Науково-технічна рада
Законодавча база
Дегустаційна комісія
Конкурси
   - "100 кращих товарів України"
   - "Я хочу жити в якісному світі"
   - "Конкурс на здобуття Премії СНД"
Семінари, наради, круглі столи
Публікації у ЗМІ
Зворотній зв'язок
Колегії Держспоживстандарту

Відбулось дванадцяте засідання обласної дегустаційної комісії

28 листопада відбулось 12-те засідання обласної дегустаційної комісії, на розгляд якої свою продукцію надали 4 підприємства області: ТзОВ "Укрмолпродукт", приватне комерційно-виробниче підприємство "Надія", а також приватні підприємці Бабинець Т.В. і Меснікович М.І.

ТзОВ "Укрмолпродукт" на розгляд дегустаційної комісії представило масло "Селянське" солодковершкове та три види сирів сичужних твердих. За показниками якості та безпечності всі види продукції відповідали рецептурам, чинним нормативним документам на конкретний вид продукції та вимогам споживачів.

За оцінкою членів дегустаційної комісії підприємству рекомендовано продукцію до виробництва, а технологічну документацію - до затвердження.

2 види хліба та батон презентувало на розгляд дегустаційної комісії підприємство "Надія". Однак комісія встановила, що хліб "Український" подовий не відповідає рецептурі, тому цей виріб не був затверджений до виробництва, а повернутий на дороблення.

Дегустаційна комісія розглянула 22 види продукції хлібобулочних виробів, представлених приватним підприємцем Меснікович М.І. Серед них хліб пшеничний, батони, булочки, заготовки для піци, калачі, рулетики, кренделі та рогалики. Надані зразки продукції здобули високий прохідний бал у членів дегустаційної комісії. Показники якості продукції відповідають вимогам нормативних документів. Фахівцями дегустаційної комісії було рекомендовано надані зразки продукції до виробництва, а нормативну та технологічну документації до затвердження.

ПП Бабинець Т.В. представив на розгляд дегустаторів 4 види хліба та батон. Надані зразки отримали схвальну оцінку та рекомендації до виробництва, а документація - до затвердження.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2008, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 03.12.2008