Державний комітет України з питань технічного регулювання та споживчої політики

Державне підприємство

"Рівненський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації"

На головну

 

29 вересня 2009р. відбулося 20-те засідання обласної дегустаційної комісії. На розгляд членів дегустаційної комісії було представлено 13 найменувань харчової продукції - 8 найменувань кулінарних виробів та 5 зразків сирів твердих.

Зокрема, приватний підприємець Черняк Є.П. (м. Рівне) представила 8 найменувань виробів кулінарних - напівфабрикатів заморожених, а саме, голубці м'ясорослинні фаршировані яловичиною і рисом; голубці овочеві фаршировані морквою, цибулею і рисом; млинчики з фаршем із м'яса і цибулі; зрази з грибами; зрази з м'ясними субпродуктами; котлети м'ясні “Рівненські”. Представлені зразки викликали у членів комісії чимало запитань щодо їх якості та безпечності, термінів споживання, умов зберігання тощо. У результаті органолептичної оцінки один вид продукції, а саме виріб кулінарний заморожений — напівфабрикат “Зрази з грибами” рекомендовано доопрацювати, та представити на повторний розгляд комісії, оскільки він не відповідає вимогам технологічної документації та рецептури.

Завідуюча лабораторією ВАТ “Дубномолоко” (м. Дубно) представила 5 найменувань сирів твердих, які виготовляються згідно технічних умов. За результатами органолептичної оцінки ця продукція отримала схвальні відгуки членів дегустаційної комісії і була прийнята без зауваг.

____________________________________________________________________________________________

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua
Copyright © 2009, ДП "Рівнестандартметрологія" Поновлено: 02.10.2009