|
|
До уваги виробників!
Повідомляємо, що на базі ДП "Рівнестандартметрологія"
щомісячно проводяться засідання обласної дегустаційної комісії
Згідно з ДСТУ 3946-2000 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення" та ДСТУ 4582:2006 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення" підставою для постановки нових видів продукції на виробництво є затверджений Акт (протокол) приймальної комісії.
Поставлення продукції на виробництво охоплює:
- комплектування нормативної та технологічної документації на нові види продукції;
- підготовку виробництва до випуску нової продукції;
- проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи нормативної документації.
Запрошуємо виробників харчової продукції подавати нові зразки продукції на розгляд обласної дегустаційної комісії. Засідання комісії проводяться щомісяця, в дегустаційній залі ДП "Рівнестандартметрологія".
Звертайтесь за адресою: м. Рівне, вул. Замкова, 31, каб. 604.
Телефони для довідок: 22-30-16, 8 (067) 360 78 51
|