Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Державний нагляд
Метрологія
Сертифікація
Системи управління якістю
Випробувальна лабораторія
Методично-технічний відділ
Фонд нормативних документів
Науково-технічна рада
Законодавча база
Дегустаційна комісія
Конкурси
   - "100 кращих товарів України"
   - "Я хочу жити в якісному світі"
   - "Конкурс на здобуття Премії СНД"
Семінари, наради, круглі столи
Публікації у ЗМІ
Зворотній зв'язок
Колегії Держспоживстандарту

До уваги виробників!
Повідомляємо, що на базі ДП "Рівнестандартметрологія"
щомісячно проводяться засідання обласної дегустаційної комісії

Згідно з ДСТУ 3946-2000 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення" та ДСТУ 4582:2006 "Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Хліб та хлібобулочні вироби. Основні положення" підставою для постановки нових видів продукції на виробництво є затверджений Акт (протокол) приймальної комісії.

Поставлення продукції на виробництво охоплює:
  - комплектування нормативної та технологічної документації на нові види продукції;
  - підготовку виробництва до випуску нової продукції;
  - проведення державної санітарно-гігієнічної експертизи нормативної документації.

Запрошуємо виробників харчової продукції подавати нові зразки продукції на розгляд обласної дегустаційної комісії. Засідання комісії проводяться щомісяця, в дегустаційній залі ДП "Рівнестандартметрологія".

Звертайтесь за адресою: м. Рівне, вул. Замкова, 31, каб. 604.

Телефони для довідок: 22-30-16, 8 (067) 360 78 51

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2009, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 12.10.2009