Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

На базі ДП "Рівнестандартметрологія" відбулося чергове
28 засідання обласної дегустаційної комісії (ОДК)

22 червня на базі ДП "Рівнестандартметрологія" під головуванням заступника голови ОДК, т.в.о. генерального директора ДП "Рівнестандартметрологія" Камінського А.І. відбулося чергове 28 засідання обласної дегустаційної комісії.

На розгляд обласної дегустаційної комісії виробниками продуктів харчування Рівненщини було представлено зразки 3-х видів хліба, 3-х видів булочних виробів, 11-ти видів ковбасних виробів, масло і спред солодковершкові, 4-х видів рибних пресервів і оселедця.

Свою продукцію на розгляд ОДК надали ПП Бортник В.А., ВАТ "Володимирецький молочний завод", ТзОВ "Компанія "Зевс ЛТД", ПП Вознюк В.Ф. і ПП Трубін В.О.

(Хліб і хлібобулочні вироби представляв ПП Бортник Віталій Андрійович)

(Масло і спред солодковершкові представляла начальник лабораторії ВАТ "Володимирецький молочний завод" Матвійчук Надія Дмитрівна)

(Ковбасні вироби виробництва ТзОВ "Компанія "Зевс ЛТД" представляли генеральний директор Копитко Людмила Андріївна, заступник генерального директора Мельничук Надія Володимирівна і головний технолог Романович Світлана Аркадіївна)

(Ковбасні вироби представляв приватний підприємець Вознюк Володимир Федорович)

(Пресерві рибні та оселедець приватного підприємця Трубіна В.О. представляла технолог Дьоміна Валентина Володимирівна)

Члени ОДК оцінювали якість наданих зразків за зовнішнім виглядом та органолептичними показниками.

Високу оцінку, згідно дегустаційних листів членів ОДК, отримали усі хлібо-булочні вироби ПП Бортника В.А., пресерви рибні ПП Трубіна В.О., масло солодковершкове селянське 72,5% жиру виробництва ВАТ "Володимирецький молочний завод", ковбаса напівкопчена вищого сорту "Львівська" та сосиски вищого сорту "Молочні" виробництва ТзОВ "Компанія "Зевс ЛТД", а також ковбаса варено-копчена вищого сорту "Московська" і сардельки І сорту "Свинячі" виробництва ПП Вознюка В.Ф.

Загалом, уся представлена продукція отримала схвальні відгуки членів комісії і усі виробники отримали рішення щодо поставлення представлених зразків продукції на виробництво.

Проте членами ОДК були висловлені зауваження та надані рекомендації щодо маркування та пакування хліба та хлібобулочних виробів. Звернуто увагу виробників на виконання законів України щодо маркування продукції стосовно вмісту ГМО.

Участь в роботі ОДК прийняли фахівці ДП "Рівнестандартметрологія", спеціалісти УЗПС у Рівненській області, представник облСЕС, обласного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, представництва Державного комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва в Рівненській області, провідні фахівці харчових підприємств регіону.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2010, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 23.06.2010