Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

Відбулося 29 засідання обласної дегустаційної комісії (ОДК)

29 липня на базі ДП "Рівнестандартметрологія" відбулося 29-е засідання дегустаційної комісії. В роботі ОДК прийняли участь фахівці ДП "Рівнестандартметрологія", спеціалісти УЗПС у Рівненській області, провідні фахівці харчових підприємств області.

Цього разу на розгляд комісії запропонували свою продукцію п'ять суб'єктів господарювання, які представили 5 найменувань м'ясних виробів, 5 - ковбасних виробів та 3 - кондитерських напівфабрикатів.

    ТзОВ МПП "Делікатес" (с.Дядьковичі) подало на розгляд комісії:

  • продукт із свинини варений вищого сорту "Свинина Буженаль";
  • продукт із свинини запечений вищого сорту "Буженина "Домашня";
  • продукт із свинини запечений першого сорту "Грудинка домашня";
  • продукт копчено-варений із свинини вищого сорту "Буженина Королівська";
  • продукт копчено-варений із свинини вищого сорту "Грудинка".

Представила продукцію технолог Степчук Наталія Георгіївна.

Члени ОДК оцінювали якість наданих зразків за зовнішнім виглядом та органолептичними показниками.

Високу схвальну оцінку, за результатами дегустації, отримав ПП Камінський Олександр Володимирович (м.Рівне), ковбасні вироби якого виготовляються за національними стандартами України.

    ТОВ ВКФ "Вектор" (смт.Квасилів) подало на розгляд комісії три види кондитерських напівфабрикатів:

  • заготовка для торту "Бджілка";
  • заготовка для торту "Бджілка" з чорносливом;
  • заготовка для торту "Жіночі примхи".

Також члени комісії оцінювали продукцію двох суб'єктів господарювання, яка була подана повторно, в зв'язку із зауваженнями дегустаційної комісії щодо її якості. Виробники врахували всі зауваження та усунули недоліки.

Члени комісії висловили свої пропозиції щодо посилення контролю за якістю продукції, вимог маркування, згідно ДСТУ 4518:2008, проведення випробувань продукції на наявність ГМО.

Загалом, уся представлена продукція отримала схвальні відгуки членів комісії та всі виробники отримали рішення щодо поставлення представлених зразків продукції на виробництво.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2010, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 04.08.2010