Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

На базі ДП "Рівнестандартметрологія" відбулося чергове
30 засідання обласної дегустаційної комісії (ОДК)

27 серпня на базі ДП "Рівнестандартметрологія" під головуванням радника голови Рівненської ОДА О. Чуприни відбулося чергове 30 засідання обласної дегустаційної комісії.

На розгляд обласної дегустаційної комісії виробниками продуктів харчування Рівненщини було представлено зразки 2-х видів мінеральної води, 1-го виду сиру твердого і 12-ти видів ковбасних виробів.

Свою продукцію на розгляд ОДК надали ТОВ "Острозький завод мінеральної води", ВАТ "Острозький молокозавод", ПП Доставалов К.В. і ТзОВ "Млинівський м'ясокомбінат"

(Мінеральну воду представляли головний технолог ТОВ "Острозький завод мінеральної води" Бульба В.Т. і комерційний директор)

(Сир твердий виробництва ВАТ "Острозький молокозавод" представляла зав.лабораторією Служинська С.В.)

(Ковбасні вироби представляв приватний підприємець Доставалов К.В.)

(Ковбасні вироби виробництва ТзОВ "Млинівський м'ясокомбінат представляла головний технолог Філатова К.Ю.)

Члени ОДК оцінювали якість наданих зразків за зовнішнім виглядом та органолептичними показниками.

Загалом, уся представлена продукція отримала схвальні відгуки членів комісії і усі виробники отримали рішення щодо поставлення представлених зразків продукції на виробництво.

Схвальні відгуки отримали усі ковбасні вироби ПП Достовалова К.В., який тільки розпочав свою підприємницьку діяльність і виробляє продукцію за рецептурами, які відповідають вимогам ДСТУ за вмістом сировини.

Проте членами ОДК були висловлені зауваження та надані рекомендації щодо маркування води мінеральної природної столової гідрокарбонатної натрієвої "Острозька нова" в ПЕТ пляшках та стосовно ТУ на виготовлення ковбасних виробів, а саме: в технічних умовах на виготовлення ковбасних виробів передбачено вкладання барвників, що суперечить вимогам ДСТУ на аналогічні вироби, а тому виробникам було рекомендовано привести ТУ у відповідність до вимог ДСТУ.

Участь в роботі ОДК прийняли фахівці ДП "Рівнестандартметрологія", спеціалісти УЗПС у Рівненській області, представник облСЕС, обласного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, провідні фахівці харчових підприємств регіону.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2010, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 30.08.2010