Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

Нові види продукції рекомендовані до виробництва

Сьогодні в ДП «Рівнестандартметрологія» відбулось чергове засідання дегустаційної комісії, на яку було представлено нові види продукції від місцевих виробників. Участь у роботі дегустаційної комісії приймали спеціалісти ДП «Рівнестандартметрологія», Інспекції у справах захисту прав споживачів, провідні фахівці підприємств харчової галузі області.

Свою продукцію представляли ТОВ «Монашинські сири» та ТзОВ «Рівне-Торг». ТзОВ «Рівне-Торг» подав на розгляд дегустаційної комісії чотири види чаю ТМ «Richfield»:

- чай чорний байховий суцільнолистовий вищого сорту;

- чорний байховий дрібний з додаванням листя м’яти вищого сорту в пакетах для разового заварювання;

- чорний байховий дрібний чай з ароматом лимону з додаванням подрібненої цедри з цукром вищого сорту в пакетах для разового заварювання;

- чорний байховий дрібний чай з ароматом смородини з додаванням подрібнених листків та ягід чорної смородини з цукром вищого сорту в пакетиках для разового заварювання.

ТзОВ «Рівне-Торг» вже не вперше презентує свою продукцію на розсуд експертів. Це свідчить про відповідальність виробника, який перш, аніж вийти до споживачів із новою продукцією, проходить дегустаційну комісію.

ТОВ «Монашинські сири» - запропонував 6 найменувань сирів розсольних. Це:

-Сир «Сулугуні» ;

-Сир «Сулугуні. Плетінка біла» ;

-Сир «Сулугуні. Плетінка копчена»;

-Сир «Сулугуні. Паличка біла»;

-Сир «Сулугуні Вертун»;

-Сир «Бринза».

Обласна дегустаційна комісія оцінила якість продукції за зовнішнім видом та органолептичними показниками, ознайомилась із рецептурою та технологією виробництва, розглянула нормативні документи. У підсумку було прийняте одностайне рішення рекомендувати усі види представленої продукції до виробництва.

Тож незабаром споживачі матимуть можливість посмакувати смачним сиром та ароматним чаєм!

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2011, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 01.08.2011