Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

"Рекомедовано до виробництва!"

В понеділок, 9 грудня експерти винесли свій вердикт стосовно ковбасних виробів, рибних пресервів, тортів та солодощів від досить відомих виробників Рівненщини. На черговому засіданні Обласної дегустаційної комісії, яке традиційно відбулось у ДП «Рівнестандартметрологія», свою продукцію представили ТзОВ «Інус ЛТД», ПП Омелянчук В.М., ПП Коленчук І.Є., ПАТ «Родина».

ТзОВ «Інус ЛТД» представило ковбасу варену вищого сорту «Лікарську», ковбаси варено-копчені вищого сорту «Сервелат» та «Московська». Головний технолог цього підприємства Артем Примак розповів: «Наша продукція відома споживачам області з 1999 року. Крок за кроком підприємство нарощувало обсяги виробництва, зміцнювало та популяризувало власну торгову марку «Тучинські ковбаси». Нині продукція «Інус ЛТД» користується попитом у Київській, Львівській, Хмельницькій, Вінницькій, Тернопільській, Рівненській областях. Продукція реалізується через власну мережу фірмових магазинів, а також до супермаркетів, на ринки тощо. ТОВ «Інус ЛТД» випускає понад 150 найменувань різноманітних м’ясних та ковбасних виробів, застосовуючи як традиційні так і власні оригінальні рецептури. Підприємство має власний забійний цех, тож сировина, з якої виготовляється продукція – завжди якісна і свіжа. У планах ТОВ «Інус ЛТД» - оснащення власної лабораторії для проведення досліджень продукції».

ПП Омелянчук В.М. – виробник, що розпочав свою діяльність на ринку харчових продуктів лише рік тому. На розгляд Обласної дегустаційної комісії він запропонував оселедець атлантичний жирний великий нерозділений середньосолений та рибні пресерви: «Філе оселедця атлантичного жирного пряного посолу зі спеціями», «Оселедець «Матьє» маринований в олії, філе-шматочки», «Оселедець «Матьє» маринований в олії з овочами, філе-шматочки». Представляла продукцію цього перспективного «новачка» досвідчений технолог Марія Бутарчук: «Наші виробничі потужності знаходяться у м. Дубно. Маємо свою атестовану лабораторію. Сировину для виготовлення пресервів постачаємо з портів Норвегії, Аргентини, Ісландії. Продукція користується широким попитом у споживачів Івано-Франківської, Тернопільської, Львівської, Рівненської області».

Продовжилось засідання дегустаційної комісії представленням продукції ПП Коленчук І.Є. Кондитерські вироби цього виробника - а це печиво, тістечка, торти, короваї - давно здобули прихильність рівненських ласунів. Напередодні новорічних свят підприємець розширив асортимент продукції. Тож до уваги дегустаційної комісії було представлено торти: «Сирний заливний», «Медовий з чорносливом», «Чорний принц», «Флірт». Ілля Коленчук, представник виробника, розповів: «Свою діяльність ми розпочали у 2005 році. Сьогодні наша продукція відома під ТМ «Івіта». Вона відрізняється не лише неперевершеним, натуральним смаком, але й дивовижним художнім оздобленням, адже у колективі працюють професійні дизайнери, художники, які з легкістю втілюють будь-які побажання замовників. Стрімкий успіх пекарні зумовлений висококваліфікованими кадрами. Наші фахівці постійно проходять курси підвищення кваліфікації як в Україні, так і за кордоном».

Останнім представляло свою продукцію ПрАТ «Родина» - виробник шанований на Рівненщині і добре відомий навіть за межами України. «Наша продукція користується популярністю за кордоном. Зокрема, ми експортуємо її і до Молдови, і до Узбекистану, і навіть до Ізраїлю, - поділився досягненнями свого підприємства технолог Віталій Надієвець. Сьогодні до розгляду дегустаційної комісії пропонуємо виріб хлібобулочний «Соломка «Чарівниця» глазурований кондитерською глазур’ю, мармелад «Калейдоскоп», та ірис:«Кицюня», «Кицюня з арахісом», «Кицюня з родзинками». Це справді високоякісні солодощі, що виготовляються з найкращої сировини, а тому їми впевнено можна частувати дітей».

Загалом, експерти зауважили, що уся представлена на дегустаційній комісії продукція відповідає найвищим стандартам якості. Окрім того, більшість виробників, що приймали участь у засіданні, працюють на основі ДСТУ, а не ТУ. А це сьогодні – рідкість. Тож комісія одностайно прийняла рішення рекомендувати до виробництва усі представлені зразки продукції.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2013, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 02.12.2013