|
|
Якісна продукція до свята
Напередодні Великодня у ДП «Рівнестандартметрологія» провели засідання Обласної дегустаційної комісії, під час якого виробники представляли нові види продукції, розроблені спеціально до свят.
Зокрема, ПП Король М.В. з м.Сарни запропонувала на розгляд комісії виріб хлібобулочной здобний «Кекс Травневий».Рівненський виробник ПП Мартинюк Т.С. представила на засіданні обласної дегустаційної комісії виріб хлібобулочний здобний «Паска Традиційна». Продукція цього підприємця добра знана споживачам Рівненщини під ТМ»Коровайний дім «Март». ДП «Рітейл центр» до святкового столу мешканців області розробив кілька видів хлібобулочної та м’ясної продукції. Так, у супермаркеті «Фуршет» - а саме під такою назвою більш відоме ДП «Рітейл центр» споживачам – можна буде придбати фарш свинний, виріб кулінарний м’ясний «Биток по-київські», а також «Паску Святкова» та тістечко бісквітне «Сонечко».
Зауважимо, що відповідно до вимог Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів» та ДСТУ 3946 «Система постановки продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення», наявність затвердженого акту регіональної дегустаційної (приймальної) комісії є необхідною умовою для початку виробництва нових видів продукції. Тож виробники, що планують розширити асортимент своєї продукції новими найменуваннями можуть звертатися до Обласної дегустаційної комісії, що діє на базі ДП «Рівнестандартметрологія» за адресою: м.Рівне, вул.Замкова, 31 та за телефоном (0362) 22-30-16.
|