Дегустаційна комісія оцінила молочну продукцію та печиво місцевих виробників
29 липня у ДП "Рівнестандартметрологія" пройшло засідання Обласної дегустаційної комісії, під час якого фахівці із стандартизації, представники санепідемслужби, Управління ветеринарної медицини, інспекції з питань захисту прав споживачів, Антимонопольного комітету, технологи провідних підприємств харчової галузі області розглянули 28 зразків продукції місцевих виробників.
Зокрема, ТОВ "Радивилівмолоко" представило на розсуд експертів молоко коров'яче питне пастеризоване з масовою часткою жиру 2,5 %, молоко "Українське", кефір та сметану з різною жирністю, ряжанку, йогурт "Полуниця" та "Персик-Маракуя", масло "Селянське", спред солодковершковий, сир кисломолочний, сир твердий "Російський" та "Голандський брусковий ".
Також члени дегустаційної комісії розглянули сир розсольний "Чеддер Вікторія", "Сулугуні", сир плавлений ковбасний копчений МПП "Р.Т.Д. Сокіл"з с.Теслугів Радивилівького р-ну.
Рівненський виробник ПП Наконечна В.В. представила на дегустацію 7 видів печива: "Трубочка із згущеним молоком", "Горішки зі згущеним молоком", "Сметанкове", "Рогалики", "Кільця пісочні", "Ніжне" з повидлом та "Ніжне" зі згущеним молоком.
Члени Обласної дегустаційної комісії, ознайомившись з нормативною документацією, розглянувши маркування та скуштувавши продукцію, прийняли одностайне рішення рекомендувати її до виробництва.