|
|
До уваги виробників харчової продукції!
17 жовтня 2014 року відбудеться чергове засідання обласної дегустаційної комісії.
Телефон для довідок (0362) 22-30-16
Увага! Обласна дегустаційна комісія у черговий раз звертає увагу всіх виробників харчової продукції на обов’язковість дотримання вимог Закону України «Про безпечність та якість харчових продуктів», Технічного регламенту щодо правил маркування харчових продуктів, ДСТУ 3946-2000 «Система розроблення і поставлення продукції на виробництво. Продукція харчова. Основні положення», де зазначено, що підставою для поставлення нових видів продукції на виробництво є наявність Акта (протоколу) приймальної обласної дегустаційної комісії.
Відсутність такого Акта (протоколу) є порушенням вимог нормативних документів та чинного законодавства.
Нагадуємо, що засідання комісії відбуваються щомісяця, в ДП «Рівнестандартметрологія» (м. Рівне, вул. Замкова, 31).
Телефони для довідок: (0362) 22-30-16, (067) 360-78-51
Запрошуємо виробників харчової продукції подавати нові зразки продукції на розгляд обласної дегустаційної комісії.
|