Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - контакти та структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
   - технічний огляд транспортних засобів
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції

Обласна дегустаційна комісія рекомендує!

17 жовтня Обласна дегустаційна комісія, яка щомісяця проводить свої засідання у ДП «Рівнестандартметрологія», розглянула нові види продукції від ТзОВ "М'ясний дім "Три копці" та ПАТ "Зарічненський молокозавод".

Виробник із Рівненського району ТзОВ "М'ясний дім "Три копці" представив комісії 4 види ковбасних виробів - сардельки "Ліцейні" І сорту, ковбаси напівкопчені "Баликову" та "Президентську", а також варену "М'ясну" вищого сорту. ПАТ «Зарчіненський молокозавод» запропонував на розгляд експертам харчової промисловості масло солодковершкове "Селянське" (з масовою часткою жиру 73,0 % ) та спред солодковершковий "Фермерський" (з масовою часткою загального жиру 72,5 %, молочного жиру 25,0 % від загального).

Члени дегустаційної комісії, а це технологи провідних підприємств області, представники Антимонопольного комітету, Інспекції у справах захисту прав споживачів, Торгово-промислової палати, Управління ветеринарної медицини, санепідемслужби, оцінили продукцію за органолептичними показниками, розглянули її маркування та ознайомилися із нормативною документацією на виробництво. За підсумками засідання Обласна дегустаційна комісія прийняла рішення рекомендувати усі представлені види продукції до виробництва.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2014, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web masters: Hrihoriy Balashov & Valeriy Kalendar

Поновлено: 20.10.2014