|
|
Обласна дегустаційна комісія рекомендує!
17 жовтня Обласна дегустаційна комісія, яка щомісяця проводить свої засідання у ДП «Рівнестандартметрологія», розглянула нові види продукції від ТзОВ "М'ясний дім "Три копці" та ПАТ "Зарічненський молокозавод".
Виробник із Рівненського району ТзОВ "М'ясний дім "Три копці" представив комісії 4 види ковбасних виробів - сардельки "Ліцейні" І сорту, ковбаси напівкопчені "Баликову" та "Президентську", а також варену "М'ясну" вищого сорту. ПАТ «Зарчіненський молокозавод» запропонував на розгляд експертам харчової промисловості масло солодковершкове "Селянське" (з масовою часткою жиру 73,0 % ) та спред солодковершковий "Фермерський" (з масовою часткою загального жиру 72,5 %, молочного жиру 25,0 % від загального).
Члени дегустаційної комісії, а це технологи провідних підприємств області, представники Антимонопольного комітету, Інспекції у справах захисту прав споживачів, Торгово-промислової палати, Управління ветеринарної медицини, санепідемслужби, оцінили продукцію за органолептичними показниками, розглянули її маркування та ознайомилися із нормативною документацією на виробництво. За підсумками засідання Обласна дегустаційна комісія прийняла рішення рекомендувати усі представлені види продукції до виробництва.
|