Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції
Hosting Ukraine

Рейтинг кращих товаровиробників області у номінації "Продовольчі товари" за підсумками конкурсу якості

Нещодавно у Рівненській обласній державній адміністрації пройшло урочисте нагородження переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». Підприємства змагалися у номінаціях: «Продовольчі товари», «Промислові товари», «Товари виробничо-технічного призначення», «Вироби народних художніх промислів», «Роботи та послуги».

Конкурсантів оцінювали експерти, які пройшли навчання в Українському науково-дослідному і навчальному центрі проблем стандартизації, сертифікації, якості. Вони зважали на такі критерії, як наявність у підприємства сертифікованих систем управління якістю, сертифікатів, протоколів випробувань продукції, патентів та нагород, використання регіональної сировини та географія продажу товарів, досліджували відгуки споживачів, партнерів, контролюючих органів, метрологічне забезпечення, соціальну відповідальність підприємства та ін. За підсумками конкурсу, у номінації "Продовольчі товари" переможцями регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт,послуг) "100 кращих товарів України" стали:

ПАТ "Дубномолоко" (продукція "Сир "Комо Гранде")

ПАТ "Дубномолоко" - один із лідерів на ринку молочної продукції в Україні. Це сучасне високотехнологічне підприємство, яке своєю високоякісною і смачною продукцією славить наш край далеко за його межами.

Його історія веде свій відлік від 1981 року. Саме тоді було введено в експлуатацію Дубенський сиркомбінат, який у 1992 році перейменовано у ВАТ "Дубномолоко". У 2007 році на підприємстві відбулась масштабна модернізація, в яку інвестували понад 30 млн.дол. Саме на ПАТ "Дубномолоко" вперше в Україні було введено в експлуатацію високотехнологічне обладнання фірми «Шалон Мегар», а саме шість ліній приймання молока, потужністю 25000 літрів кожна.

Нині, завдяки підвищенню виробничих потужностей, завод переробляє 550 т молока та виготовляє 50 т твердого сиру на добу. На підприємстві використовується технологія соління з басейнами типу «ріка», яка повністю виключає вплив людського та кліматичного факторів, підтримуючи оптимальні параметри виробничого процесу. ПАТ "Дубномолоко" одним із перших в області запровадило та сертифікувало систему управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), що підтверджує відповідність виробництва європейським вимогам.

Торгова марка "Комо", під якою випускається продукція ПАТ "Дубномолоко", стала символом вишуканого смаку та якості не лише в Україні, а й далеко за її межами. ПАТ "Дубномолоко" постійно розширює асортимент, виготовляючи як традиційні сири, так і створюючи нові сорти за власними, розробленими на підприємстві рецептами. Одним із таких сортів є сир «Гранде». КОМО Гранде - особливий сир для особливих ситуацій. Саме тому він підійде для вишуканих святкових салатів або просто до вина чи кави. Секрет цього сиру у тривалому визріванні в особливих умовах протягом двох місяців, завдяки чому він набуває Грандіозного смаку та аромату.

ТМ "КОМО" - вибір №1 для справжніх гурманів!

ТОВ "Інус ЛТД" (ТМ "Тучинські ковбаси")(продукція - ковбаса варена "Лікарська" вищого сорту;ковбаса варено-копчена "Московська" вищого сорту)

Продукція ТОВ "Інус ЛТД" відома споживачам з 1999 року. Крок за кроком підприємство нарощувало обсяги виробництва, зміцнювало та популяризувало власну торгову марку «Тучинські ковбаси», розширювало мережу фірмових магазинів. Нині продукцію «Інус ЛТД» можна побачити на обідніх столах в оселях мешканців різних регіонів країни.

Запорукою успішної діяльності підприємства є безперервна модернізація виробництва, освоєння сучасних технологій, постійне розширення асортименту. ТОВ «Інус ЛТД» згуртувало команду досвідчених технологів та високопрофесійних фахівців. ТОВ «ІНУС ЛТД» сертифіковане на відповідність вимог міжнародного стандарту ISO 9001: 2008.

Поєднуючи високу якість та оптимальні ціни, підприємство досягло значних висот у своїй сфері діяльності, здобуло любов та довіру споживачів.

ТОВ "Інус ЛТД" випускає понад 150 найменувань смачної та якісної продукції, застосовуючи як традиційні так і власні оригінальні рецептури. Серед великого різноманіття виробів традиційно високим попитом у споживачів користується ковбаса "Лікарська" варена, вищого сорту та варено - копчена "Московська". ТзОВ «Інус ЛТД» дотримується високих стандартів виготовлення цих видів продукції.

Цікаво, що рецептура ковбаси "Лікарської" була розроблена ще у 1935 році як продукту дієтичного харчування для лікарняних закладів. Тож для її виготовлення використовувалася лише натуральна перевірена свіжа сировина. Ковбаса "Лікарська" ТМ «Тучинські ковбаси» має ніжний вишуканий смак, приємний апетитний аромат та високу якість.

Ковбаса варено-копчена "Московська" виготовляється за традиційною рецептурою згідно вимог ДСТУ 4591:2006. Для її приготування використовують лише відбірну свіжу яловичину, сало та натуральні спеції. Уся сировина проходить ретельний контроль.

Ковбаса варено-копчена "Московська" ТМ "Тучинські ковбаси" приємно вразить найвибагливішого гурмана ніжним та, водночас, виразним смаком і апетитним ароматом.

ТзОВ "Агропереробка"(сир "Рівненський" . сироп "Гренадін") Добре відома на теренах нашої області та в усій Україні торгова марка "Щедрик" і виробничо-торгівельне підприємство «Агропереробка». З 1993 року його керівництво та працівники оберігають власні традиції, понад 20 років створюючи виключно натуральну продукцію для рівнян та усіх жителів України.

ТОВ ВТП "Агропереробка" - це комплекс із двох безперервно працюючих заводів: молочного та плодово-ягідного. Це підприємство, яке успішно працює в складних умовах ринкових відносин та зберігає приріст об’ємів виробництва щосезону. Попри труднощі, як у молочному, так і в плодово-ягідному виробництві дотримуються принципів створення лише корисної біопродукції. Понад 20 років тернистого шляху, кілька політичних та економічних криз, складне становлення нової української економіки, абсолютна фінансова самостійність. Ніщо з перерахованого вище не завадило впевненому розвитку ТОВ ВТП «Агропереробка». Активна робота на ринку та постійне введення нових видів продукції, розширення торгової мережі, відкриття фірмових магазинів, дотримання принципів виробництва лише натурального – пріорітетні напрямки роботи підприємства в останні роки.

«Ми з усією відповідальністю засвідчуємо, що вся наша продукція виготовлена з натуральної високоякісної сировини та корисна для споживання, як дорослим так і нашим дітям», - з гордістю говорить засновник та генеральний директор - Рудомська Ольга Юхимівна, - Наша продукція завжди була, є і буде виключно натуральною. Ніяких шкідливих домішок, лише чистий біо-продукт.»

На молочному заводі компанії виготовляються натуральні, на 100% з молока сири – напівтвердий «Рівненський», рулети ручної роботи з начинками, «Адигейський», бринза, фета, моцарела, творог та сиркові маси з начинками. З натуральним сиром ТМ "Щедрик" працюють найуспішніші піцерії України. У фірмових точках продажу не лише рівняни, а й жителі міста Львів купують унікальну молочну продукцію, яка славиться своєю натуральністю – молоко, йогурти, сметану, кефір, ряжанку, масло та унікальний кисломолочний напій «Сніжок». Кожен, хто хоч раз скуштував натуральну та корисну продукцію ТОВ ВТП «Агропереробка», назавжди залишається її щирим прихильником.

ТОВ ВТП «Агропереробка» - це гарний приклад сімейного бізнесу, зразок європейського підходу до справи, де кожен член родини дбає про якість. Так, вже декілька років поспіль пліч-о-пліч із засновниками Рудомською Ольгою Юхимівною та Рудомським Юрієм Івановичем працюють їхні діти Юхим та Марія. Молоде покоління внесло новий, сучасний подих у виробництво та асортимент продукції.

Підприємство першим почало випуск сиропів та топінгів в Україні. На сьогодні асортимент становить 35 видів сиропів та 24 види топінгів, великий вибір соусів, полив та наповнювачів. Усі рецептури старанно віпрацьовуються з турботою про здоров’я споживачів, адже так приємно бачити задоволені посмішки на їх обличчях.

Серед клієнтів ТОВ ВТП «Агропереробка» найбільші підприємства з виробництва морозива та молочних продуктів, хлібобулочних і кондитерських виробів, а також великі мережі ресторанів, кав'ярні, бари, пекарні та готельні комплекси. "Щедрик" знають і люблять у всій Україні та в багатьох країнах світу. Філософія торгової марки - турбота про кожного клієнта та індивідуальний підхід.

Головним досягненням наполегливої праці є міжнародне визнання європейських експертів. Так, у 2013 році два заводи ТОВ ВТП «Агропереробка» отримали сертифікати ISO 9001 та ISO 22000, що підтверджує відповідність виробника міжнародним стандартам та вимогам до управління якістю та безпекою виробництва харчових продуктів. На підприємстві «Агропереробка» контролюються усі процеси, починаючи з якості сировини, матеріалів упаковки та закінчуючи доставкою готової продукції споживачам.

"Щедрик" - добрим людям для здоров'я!

ПрАТ «Рівне-Борошно»

ПрАТ "РІВНЕ-БОРОШНО" - найбільше зернопереробне підприємство Рівненщини, яке поєднує багаторічні традиції та сучасні технології. Підприємство створене 29 березня 2001 року на базі ВАТ «Рівненський комбінат хлібопродуктів», тож історія його діяльності сягає 80-ти річної давнини. Сьогодні ПрАТ «РІВНЕ-БОРОШНО» на основі новітніх технологій та сучасного обладнання відомих світових компаній здійснює заготівлю, очищення, сушіння, зберігання та переробку зерна.

Для виготовлення борошна виробник використовує зерно, вирощене в Україні та поза її межами. За день тут виробляють близько 120 тонн продукції. ПрАТ «РІВНЕ-БОРОШНО» переробляє зерно усіх типів пшениці, у тому числі високоскловидних, у борошно хлібопекарське з виходом продукції до 75%. В залежності від вимог замовника, виробник може запропонувати борошно з більшим, ніж регламентує стандарт, вмістом клейковини для виготовлення макаронних виробів.

Увесь процес, починаючи від прийому зерна і закінчуючи фасуванням борошна, майже повністю автоматизований. У атестованій лабораторії підприємства суворо контролюють якість сировини та виробленого борошна на відповідність вимогам чинних національних та міжнародних стандартів. Висококваліфіковані фахівці ПрАТ «РІВНЕ-БОРОШНО» постійно вдосконалюють технологічний процес виробництва, що дає можливість гнучко реагувати на попит та виготовляти борошно на замовлення.

ПрАТ "РІВНЕ-БОРОШНО" налагодило успішну багаторічну співпрацю з мережею супермаркетів ТзОВ «Експансія», ТзОВ «Фудмережа», ТзОВ»Фоззі-Фуд», ТзОВ «Ренесанс Капітал Інвест», ПП «Віліс», ПП «Луцька пельменна фабрика», ТзОВ «Форпост», ПП "Родина", ТзОВ ВТЛ «Агропереробка», ТзОВ ПК «Заграва-Луцьк», ПП «Галушка» та ін.

ПАТ "Поліссяхліб" (продукція - пряник "Сувенір")

ПАТ "Поліссяхліб" - одне з найбільших хлібобулочних підприємств Рівненської області, яке дбайливо зберігає та активно примножує хлібопекарські традиції нашого краю. Підприємство розпочало свою діяльність у грудні 1990 року та стало відомим у народі під назвою «третій хлібзавод». З того часу продукція цього виробника припала до смаку мешканцям області.

Сьогодні ПАТ "Поліссяхліб" – сучасне підприємство, яке виготовляє широкий асортимент хліба та хлібобулочної продукції найвищої якості. Секрет успіху ПАТ «Поліссяхліб» –це натуральна сировина, відновлені старовинні рецепти, традиційна класична технологія, а ще –майстерність пекарів.

Уся продукція виготовляється з використанням лише натуральних харчових інгредієнтів. У атестованій лабораторії підприємства суворо контролюють якість сировини та готових хлібо-булочних виробів. ПАТ «Поліссяхліб» сертифіковане на відповідність вимогам міжнародного стандарту ДСТУ ISO 9001-2009.

Про високу якість продукції ПАТ "Поліссяхліб" свідчать його численні нагороди. Підприємство є дипломантом Міжнародного відкритого Рейтингу популярності та якості товарів і послуг «Золота Фортуна», переможцем відкритого рейтингу популярності Гордість міста в номінації «Краще підприємство» та неодноразовим переможцем Всеукраїнського конкурсу якості продукції «100 кращих товарів України».

Асортимент продукції підприємства налічує понад 50 видів хлібобулочних, здобних та борошняних кондитерських виробів, а також здобного печива і сухого хлібного квасу. ПАТ «Поліссяхліб» пропонує величезний вибір продукції для щоденного споживання, а також до урочистих подій.

Візитною карткою міста та чудовою окрасою святкового столу кожної української родини можна сміливо назвати пряник «Сувенір». Круглий пряник із суміші борошна пшеничного І сорту та житнього обдирного, промочений ароматним сиропом і прошарований фруктово-ягідною начинкою з натуральної сировини без використання поліпшувачів та консервантів. На глазурованій поверхні – рельєфний малюнок з видом рідного міста. Вдале поєднання інгредієнтів, вишуканий дизайн, оптимальна вага, високі смакові властивості та доступна ціна пряника «Суівенір» прийшлись до вподоби мешканцям та гостям міста.

ПАТ «Поліссяхліб» щороку створює нові смакові шедеври, поповнюючи скарбницю українських хлібопекарських звичаїв.

ПП "ВІЛІС"(макаронні вироби, повидло яблучне) Приватне підприємство "ВІЛІС" розпочало свою діяльність у 1996 році в галузі харчової промисловості. На сьогоднішній день воно займає лідерські позиції серед вітчизняних виробників макаронних виробів та повидла яблучного.

Продукція ТМ ВІЛІС – це понад 10 видів короткорізаних макаронних виробів, фасуванням вагою в 1кг, 3кг, 5кг, 20кг, а також повидло яблучне та ароматизоване – продукт, без якого неможливо уявити будь - яку випічку чи кондитерські вироби. Для виготовлення продукції підприємства використовується очищена природна вода із глибинної свердловини та сировина найвищої якості, що проходить перевірку у власній акредитованій лабораторії. Повидло виготовляється з українських яблук за класичною технологією, яка дозволяє отримати натуральний якісний продукт.

Сучасне технологічне устаткування вітчизняного та імпортного виробництва, натуральна сировина, злагоджена робота професійного колективу та постійне вдосконалення технологій виробництва для задоволення потреб найвибагливіших споживачів, забезпечують виготовлення продукції найвищої якості.

ПП "ВІЛІС" реалізує власну продукцію по всій території України. Останні роки триває активна співпраця з Грузією. Після підписання економічної частини угоди про асоціацію з ЄС постало питання виходу підприємства на європейський ринок. Важливим кроком ПП «ВІЛІС» на шляху до цієї мети стало впровадження та сертифікація системи управління якістю у відповідності до вимог ISO 9001:2008 міжнародною компанією BEREAU VERITAS.

Взявши за зразок європейську модель ведення соціально-відповідального бізнесу, компанія впроваджує ресурсозберігаючі технології, працює над розробкою проектів захисту навколишнього середовища, дбає про комфортні умови праці та розвиток персоналу.

ПП Андріюк О.М. (ТМ "Мізочпродукт")(продукція - ковбаса напівкопчена вищого ґатунку «Дрогобицька»)

Підприємство, продукція якого добре знана сьогодні українському споживачеві під ТМ «Мізочпродукт», веде відлік своєї історії з 1998 року. Саме тоді приватний підприємець Андріюк Олександр Мойсейович, придбавши спустошене радянською розрухою приміщення колишнього м'ясопереобного цеху, який діяв у Мізочі з 1950 років, почав відновлення колись потужної виробничої бази. Було відреставровано будівлі, закуплено нове сучасне обладнання, створено автопарк. Крок за кроком підприємство розвивалось, освоювало нові технології, нарощувало обсяги виробництва, розширювало коло споживачів.

Сьогодні "Мізочпродукт" сміливо можна назвати одним із еталонних підприємств у м'ясопереобній сфері. Цей виробник іде шляхом успіху, послідовно дотримуючись європейських стандартів якості. Підприємство ретельно обирає постачальників сировини та використовує у своїй продукції лише натуральні спеції та свіже м'ясо з екологічно чистих районів, безпечність якого підтверджується сертифікатами. Важливим фактором успіху ТМ «Мізочпродукт» є колектив підприємства – досвідчені технологи, дипломовані фахівці, кваліфіковані майстри. На виробництві здійснюється постійний контроль показників якості на всіх етапах виробництва, починаючи від надходження сировини, закінчуючи випуском готової продукції.

Підприємство пропонує широкий асортимент варених, варено-копчених та напівкопчених ковбас, сосисок, сардельок, м'ясних делікатесів. Вироби виготовляються згідно традиційних рецептур з високоякісної сировини та оригінальних пряно-ароматичних композицій. Продукція ТМ «Мізочпродукт» здобула визнання і серед споживачів, і експертів. Так, у 2012 році підприємство піднялось на п’єдестал найкращих в Україні виробників продовольчих товарів за підсумками загальнодержавного етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України». У 2014 році підприємство стало переможцем регіонального етапу цього змагання у сфері якості, представивши продукцію «ковбаса напівкопчена вищого ґатунку «Дрогобицька».

Визначальним чинником у виробництві м'ясопродуктів ТМ "Мізочпродукт" є вимоги покупця, на що підприємство робить основний акцент: «Ваші високі вимоги – наша висока якість».

ПП Чайка В.М. (ТМ "Чайка")(ковбаса напівкопчена "Святкова")

М'ясопереробне підприємство "Чайка" вже близько 20 років успішно працює на ринку України. За цей час виробнику вдалося здобути авторитет серед конкурентів та прихильність споживачів. Запорукою успіху ПП «Чайка» стало дотримання високих стандартів якості виробництва. Підприємство оснащене сучасним обладнанням, а вся продукція виготовляється за європейськими технологіями. Для цього було не лише закуплено відповідне устаткування за кордоном, а й проведено навчання працівників підприємства у Данії.

Особливої уваги заслуговує якість сировини, з якої виготовляється продукція під логотипом «Чайка». Для її виробництва використовується м'ясо із власного підсобного господарства замкненого циклу, тож контроль за показниками безпечності сировини починається ще з відгодівлі тварини. Усі ковбасні вироби виготовляються без сої, генетично-модифікованих організмів, підсилювачів смаку, консервантів. Якість кожного інгредієнта підтверджується відповідними сертифікатами. ПП «Чайка» виготовляє лише високоякісну натуральну продукцію і це для виробника – принципово.

ФОП Чайка В.М. пропонує широкий асортимент продукції, який налічує близько 70 найменувань копчених, копчено-варених, варених і печених м’ясних виробів. Для їх виробництва використовуються і традиційні рецептури, і створюються нові сучасні поєднання інгредієнтів. Але особливий інтерес викликають вироби, виготовлені за старовинними рецептурами, якими послуговувались господарі, виготовляючи м'ясо чи ковбаси у давнину.

Діяльність ФОП Чайка В.М. відзначена нагородою Президента України, а також численними грамотами та подяками. Однак найвищою оцінкою для виробника є схвальні відгуки споживачів, а їх надходить чимало з різних куточків України. Саме тому і ковбаса напівкопчена «Святокова» у 2014 році увійшла до переліку кращої продовольчої продукції Рівненщини.

ТзОВ "ОТТІМО" (cнеки з кукурудзи та зернят)

ТОВ–фірма "ОТТІМО" – лідер з виробництва снекової продукції в Україні. Його історія налічує вже більше п’ятнадцяти років успішної діяльності у харчовій галузі. За цей час підприємство здобуло непохитну репутацію надійного виробника справді якісної продукції. І це не випадково, адже ТОВ-фірма «Оттімо» прикладає максимум зусиль для того, щоб забезпечити високу якість снеків.

Уся продукція підприємства виготовляється виключно із натуральних органічних компонентів. Постійний контроль показників безпеки власною акредитованою лабораторією та сертифікація продукції гарантує найвищий рівень якості.

За відповідність продукції європейським стандартам у грудні 2011 року керівнику ТОВ «Оттімо» у м. Оксфорд (Великобританія) було вручено міжнародну нагороду «Європейська якість» (International award «European Quality») Європейської Бізнес Асамблеї (ЕВА). Також за результатами діяльності підприємство в черговий раз відзначене медаллю Національного бізнес-рейтингу «Лідер галузі» 2011р. Як учасник міжнародної програми захисту прав споживачів «Знак якості», заснованої Всеукраїнським фондом сприяння міжнародному спілкуванню “Українське Народне Посольство”, підприємство заслужило право маркувати свою продукцію ЗНАКОМ ЯКОСТІ, що засвідчує її відповідність європейським стандартам.

Красивий дизайн упаковки, пропорційне фасування, невисока ціна приваблюють споживачів. Асортимент продукції ТОВ-фірми «Оттімо» постійно розширюється. Сьогодні виробник пропонує хрумкі кукурудзяні палички, ароматний смажений арахіс, запашне соняшникове насіння, поп-корн, виготовлений по власній ексклюзивній технології. Кожен, хто хоч раз куштував снеки від «Оттімо», назавжди залишається палким прихильником цього виробника, адже його продукція смачна, натуральна, корисна!

Підприємство споживчої кооперації «Рівненський заготівельно-виробничо-збутовий комбінат»(продукція - "Варення із чорної смородини")

Підприємство споживчої кооперації «Рівненський заготівельно-виробничо-збутовий комбінат» – виробник, відомий смачною та якісною продукцією не лише в Україні а й далеко за її межами. Підприємство пропонує широкий асортимент натуральних соків, повидла, овочевих консервів.

«Рівненський заготівельно-виробничо-збутовий комбінат» дбає про високу якість продукції та постійно нарощує об’єми виробництва. Щороку тут випускається 4,5 муб. консервованої продукції, потужно працюють сучасні лінії по виробництву соків, варення, овочевих консервів у банки «Твіст-Офф» ємністю 0,25-1,9 л. На підприємстві діє сертифікована система управління якістю на відповідність ДСТУ ІSО 9001-2009.

Для виробництва продукції використовується лише натуральна сировина із екологічно чистих регіонів. Сучасні технології дозволяють зберегти усі корисні речовини та вітаміни свіжих овочів та фруктів. А багата палітра смаку продукції цього рівненського виробника приємно здивує найвибагливішого гурмана.

Щороку РЗВЗК підтверджує високу якість своєї продукції. Так, у 2014 році виробник представив споживачам та експертам «Варення із чорної смородини». Ця продукція виготовляється за традиційною рецептурою, яка передбачає використання лише натуральних компонентів. Новітня виробнича технологія зберігає унікальний склад ягід, їх аромат та смакові властивості. Постачальником сировини для виробництва є учасники першого в Україні проекту Європейського союзу під назвою «Сади», метою якого є допомога місцевим мешканцям у вирощуванні та переробці плодів і ягід. В рамках цього проекту представники Єврокомісії передали Рівненському виробничо-заготівельному комбінату горизонтальний автоклав, який використовується безпосередньо при виготовленні «Варення із чорної смородини». Варення фасується в екологічно-чисту скляну тару типу «Твіст-Офф», а це в свою чергу дає змогу максимально зберегти корисні поживні властивості сировини.

Виготовлене із спілих соковитих ягід, зібраних у щедрих садах нашого краю, «Варення із чорної смородини» має неповторний яскравий смак та ніжний аромат, який нагадує про сонячні дні спекотного літа. Тому цей продукт припав до смаку споживачам із різних регіонів.

Рівненський заготівельно-виробничо-збутовий комбінат вкотре доводить свою вірність традиції поєднання бездоганного смаку та високої якості!

ТзОВ "Еко-Дар"(продукція - сир розсільний "Чечіль")

ТзОВ "Еко-Дар" - виробник розсільних сирів, який розпочав свою роботу лише два роки тому. Проте від початку свого створення підприємство гучно заявило про себе на ринку молочної продукції, змусивши хвилюватись багатьох конкурентів. І не дарма, адже сума вкладених інвестицій у підприємство становить близько 1 млн. дол.

ТзОВ "Еко-Дар" займається виготовленням традиційних грузинських сирів – сулугуні, бринзи, чечелю, які давно прийшлися до смаку і українським споживачам, а також моцарели та масла. Для виробництва цих продуктів використовують лише натуральні інгредієнти - молоко та закваску. Уся сировина надходить від перевірених постачальників із екологічно чистих регіонів України. Підприємство принципово не використовує такі сучасні «хитрощі» харчових технологій, як «рідкий дим», а проводить коптіння сирів опилками з твердих порід деревини. Це гарантує високу якість продукції, рівномірний колір і неперевершений смак.

Підприємство оснащене високотехнологічним обладнанням, яке дає можливість виготовляти сири, що відповідають європейським вимогам. Кожен виробничий процес – майже повністю автоматизований та закритий.

Приймально-апаратний цех обладнаний лінією приймання молока, потужністю 15 000 літрів на добу. Процеси сепарування та нормалізації молока відбуваються у закритих умовах у верхньому гарячому цеху та контролюються на всіх ділянках. Технологія соління в міні басейнах триває від 5 до 15 хвилин в залежності від товщини нитки. Копчення здійснюється у камері при високотемпературному режимі з використанням натуральної сировини - щіпи вільхової. Перед упакуванням в плівку сир проходить дезінфекцію.

ТзОВ "Еко-Дар" вже підкорило смачною та високоякісною продукцією національний ринок. Тож найближчим часом підприємство планує представити свої вироби споживачам Чехії, Греції та інших країн Європи.

ПП Коленчук І.Є. (ТМ «Івіта»)

Кондитерський цех ПП Коленчук І.Є. розпочав свою роботу у м.Рівне 2005 року. Сьогодні його вироби - а це печиво, випічка, тістечка, торти, короваї, відомі під ТМ «Івіта», - здобули прихильність не лише рівненських ласунів, а й споживачів з інших областей України.

Асортимент продукції цього виробника налічує більш як 70 найменувань. "Івіта" пропонує як стандартні хлібо-булочні та кондитерські вироби, виготовлені за традиційною рецептурою, так і вироби на замовлення. Зокрема, кондитерський цех ПП Коленчук І.Є. пропонує тістечка в асортименті, булочки з солодкою (сир, яблука, ягоди) і несолодкою (м'ясо, сосиска, капуста) начинкою, еклери, рулети і торти порційні та вагові, а також пасхальну та святкову випічку.

Кондитерський цех ПП Коленчук І.Є. славиться не лише в Рівненські області, а й далеко за її межами виробами, виготовленими за індивідуальним замовленням. Майстерним кондитерам підприємства до снаги виготовити торт чи коровай будь-якої форми, який стане справжньою окрасою свята. Наприклад, у кондитерському цеху ТМ «Івіта» можна замовити торти з різними фігурками (машинки, звірятка, ляльки), у вигляді грибочків, ведмедиків, будиночків, казкових замків, цифр, квітів, карет, корабликів тощо...) круглі, квадратні, трикутні, в декілька ярусів, з надписами оздобленням чи відтворенням фото або ж короваї у формі сердечок, у національному та сучасному стилі, з фігурками наречених, з ангелочками, птахами, колоссям, квітами, вишиванками, з зображеннями. Торти та короваї ТМ «Івіта» відрізняються не лише неперевершеним смаком, але й дивовижним художнім оздобленням, адже у колективі працюють професійні дизайнери-кондитери, художники, які з легкістю втілюють будь-які побажання замовників.

Уся продукція виготовляється вчасно і виключно з натуральних інгредієнтів без використання поліпшувачів смаку та розпушувачів. І це – принцип ТМ «Івіта», якого вона неухильно дотримується від моменту свого створення.

Стрімкий успіх ТМ «Івіта» - це результат роботи команди професіоналів, що постійно працюють над підвищенням якості продукції, дотримуючись високих стандартів виробництва.

ПП "Аметист Плюс" (цукерки "Рідна Україна")

ПП "Аметист плюс" - справжня коштовність у низці виробників кондитерської галузі. Це підприємство за досить короткий час зуміло відкрити усі таємниці «шоколадного мистецтва» та створити неперевершені смачні цукерки із натуральних сухофруктів та горіхів, які вже стали улюбленими для багатьох ласунів.

Приватне підприємство "Аметист плюс" випускає 13 найменувань кондитерських виробів, які поділяються на три групи – сухофрукти, глазуровані кондитерською глазур’ю, цукерки з кокосом та м’які грильяжі. Уся продукція виготовляється на основі високоякісної сировини та натуральних фруктів, що заготовлюються в екологічно-чистих регіонах. Вона не містить консервантів і штучних домішок. Досвідчені кондитери створюють неймовірно смачні та корисні ласощі, зберігаючи при цьому усю палітру вітамінів, що дарувала сама природа.

Асортимент продукції ПП "Аметист плюс" вражає різноманітністю. Курага, чорнослив, інжир, фініки, персики та горіхи у ніжній шоколадній глазурі не залишать байдужими жодного споживача.

Солодощі від ПП "Аметист плюс" стануть не лише солодкою насолодою для гурманів, справжньою втіхою для дітлахів, окрасою будь-якого святкового столу, а й чудовим подарунком. Для особливих подій ПП «Аметист плюс» пропонує сувенірний набір цукерок «Рідна Україна». Соковитий чорнослив та солодкі фініки, ароматний інжир та ніжний персик у поєднанні з духмяними горіхами, вкриті ніжною шоколадною глазур’ю, створюють феєрію неперевершеного гармонійного смаку. До того ж, цукерки «Рідна Україна» фасовані у вишукані елегантні коробки, а тому вони неодмінно стануть чудовим подарунком до будь-якого свята або ж приємним сувеніром на згадку про наш край. Кожна цукерка ПП «Аметист плюс» - справжній витвір кулінарного мистецтва!

ПП Бортник В.А. (ТМ "Борій")(продукція - батон "Міський")

Приватна пекарня ПП Бортника Віталія Андрійовича славиться на увесь поліський край смачною випічкою та духмяним хлібом. На основі сучасних технологій, за старовинними традиційними рецептурами тут виготовляється широкий асортимент різноманітних хлібобулочних виробів та хліба. Батони «Нарізний» та «Міський», хліб «Поліський», «Дарницький», «Борівський», «Слов’янський» та булочки з різними начинками стали улюбленими для багатьох споживачів.

Ароматний пухкий свіжий хліб із тонкою хрумкою рум’яною скоринкою від пекарні ПП Бортника В.А. став візиткою Володимиреччини. Його виготовляють із високоякісного пшеничного та житнього борошна, що увібрало у себе щедрість української землі та життєдайне тепло сонця. Кожна партія сировини, яка надходить на виробництво, супроводжується документами, в яких засвідчується відповідність показникам якості та безпеки. «Золоте правило» пекарні ПП Бортника В.А. - хліб повинен виготовлятися лише із натуральних інгредієнтів без жодних домішок! Про збереження одвічних традицій виготовлення хліба дбають професійні пекарі та дипломовані технологи, які постійно удосконалюють свою майстерність та підвищують кваліфікацію.

Одним із найпопулярніших видів продукції пекарні ПП Бортника В.А., що користується стабільно високим попитом у споживачів, є батон «Міський». Його характеризують не лише чудові смакові властивості, а й висока якість, а тому батон «Міський» увійшов до переліку кращої продукції Рівненщини 2014 року.

ПП Рабий Ю. А. (продукція - торт "Святковий")

Торт – це не просто смачний десерт, а солодкий символ будь-якого свята. Апетитні, а головне якісні кондитерські вироби пропонує ПП Рабий Ю.А. Виробник постійно дивує мешканців Кузнецовська та Володимиреччини , а також гостей прекрасного поліського краю справжніми шедеврами кондитерського мистецтва. Асортимент святкових тортів, весільних короваїв, смачних тістечок вражає різноманітністю.

Основне правило кондитерського цеху приватного підприємця – якість. Уся продукція виготовляється з перевіреної сировини від надійних постачальників. Досвідчені кондитери ретельно підбирають пропорції інгредієнтів та стежать за дотриманням усіх правил технологічного процесу приготування, створюючи неперевершені солодкі вироби. Окремо слід зауважити і про спокусливий зовнішній вигляд тортів, короваїв та тістечок, прикрашених шоколадною глазур’ю, ніжним кремом, соковитими фруктами, карамельним намистом або орнаментами із суфле.

За такий відповідальний та професійний підхід до своєї справи виробника шанують і споживачі, і конкуренти, і експерти. Зокрема, продукція ПП Рабого Ю.А. здобула найвищу оцінку Обласної дегустаційної комісії, а фахівці із якості відзначили не лише її бездоганний смак, але й відповідність усім вимогам державних стандартів.

Продукція кондитерського цеху реалізується у закладах громадського харчування та торгівлі, а також виготовляється на індивідуальне замовлення. Торти та тістечка цього виробника приємно вражають найвибагливіших гурманів відмінним смаком, високою якістю та помірною ціною, адже всі вироби створюються з любов’ю до своєї справи та з повагою до споживача.

Довідково. Всеукраїнський конкурс якості продукції (товарів, робіт, послуг) «100 кращих товарів України» - єдиний державний конкурс якості, який проходить щороку з 2003 р. Захід проходить під патронатом Президента України з ініціативи Мінекономрозвитку. Конкурс проходить у два етапи – спершу на регіональному рівні, а потім кожна область представляє свої підприємства на загальнодержавному етапі. Проведення конкурсу в Рівненській області організовує ДП «Рівнестандартметрологія». Мета заходу – поширення досвіду підприємств, які впроваджують сучасні системи управління якістю продукцією, підвищення конкурентоспроможності місцевих виробників, інформування споживачів.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2015, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web Master: Julia & Grigory Balashovs

Поновлено:05.03.2015