Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції
Hosting Ukraine

Виробники представили нові види продукції

Сьогодні у ДП «Рівнестандартметрологія» пройшло чергове засідання дегустаційної комісії. Фахівці з якості, технологи провідних підприємств харчової галузі, представники контролюючих організацій розглянули нові види продукції, які місцеві виробники планують запустити у виробництво.

Зокрема, ПАТ «Дубномолоко» представило 8 нових видів плавлених пастоподібних сирів ТМ КОМО з оригінальними та пікантними смаками: «Баварський з гірчицею Баварською», «КОМО Вершковий», «З шинкою», «З грибами», «З зеленню та часником», «З томатами та базиліком», «Паприкаш з болгарським перцем та чилі» та «КОМО Діжонський з гірчицею Діжонською». ТОВ «Монашинські сири» подало на розгляд комісії сир розсольний «Сулугуні» та «Сулугуні. Паличка копчена», а ФОП Липко В.С. запропонував оцінити якість його хлібобулочних виробів – сушки «Ванільної», «Ванільної глазурованої» та «Ванільної з маком». Члени дегустаційної комісії ознайомились із нормативною документацією, розглянули маркування, оцінили смакові властивості виробів, а представники підприємств розповіли про історію становлення, технологію виробництва, ринки збуту.

ПАТ «Дубномолоко» - провідний виробник сирів, продукція якого відома в Україні та поза її межами під ТМ КОМО. Його історія веде свій відлік від 1981 року. Саме тоді було введено в експлуатацію Дубенський сиркомбінат, який у 1992 році перейменовано у ВАТ «Дубномолоко». У 2007 році на підприємстві відбулась масштабна модернізація, в яку інвестували понад 30 млн.дол. Саме на ПАТ «Дубномолоко» вперше в Україні було введено в експлуатацію високотехнологічне обладнання фірми «Шалон Мегар», а саме шість ліній приймання молока, потужністю 25000 літрів кожна. Нині, завдяки підвищенню виробничих потужностей, завод переробляє 550 т молока та виготовляє 50 т твердого сиру на добу. На підприємстві використовується технологія соління з басейнами типу «ріка», яка повністю виключає вплив людського та кліматичного факторів, підтримуючи оптимальні параметри виробничого процесу. ПАТ «Дубномолоко» одним із перших в області запровадило та сертифікувало систему управління безпечністю харчових продуктів (НАССР), що підтверджує відповідність виробництва європейським вимогам. ПАТ «Дубномолоко» постійно розширює асортимент, виготовляючи як традиційні сири, так і створюючи нові сорти за власними, розробленими на підприємстві рецептами.

ТзОВ «Монашинські сири» - підприємство, що спеціалізується на виготовлені розсільних сирів. Назва цього виробника походить від урочища «Монашинські хутори», що в с. Морозівка, Корецького району. Саме там і розташоване підприємство. ТОВ «Монашинські сири» - порівняно «молодий» виробник. Але з кожним роком обсяги його виробництва зростають. Сьогодні на підприємстві працевлаштовано близько 70 працівників. Виробник оснащений сучасним обладнанням, має власні молоковози для прийому молока. Продукція підприємства збувається через мережу супермаркетів «Фоззі Груп».

ФОП Липко В.С. із м.Острог займається виробництвом хлібобулочної продукції, а зокрема ванільних сушок.. Для виготовлення цих смаколиків використовується високоякісне борошно, а запікання проходить у новітніх німецьких печах.

Усі представлені підприємствами зразки продукції отримали схвальні відгуки від членів дегустаційної комісії. А представники контролюючих організацій – Антимонопольного комітету та Інспекції у справах захисту прав споживачів – надали виробникам кілька корисних порад щодо маркування виробів. Дегустаційна комісія прийняла одностайне рішення рекомендувати усі зразки продукції до виробництва. Отож, незабаром асортимент сирів та хлібобулочної продукції поповниться новими зразками виробів від ПАТ «Дубномолоко», ТзОВ «Монашинські сири» та ФОП Липко.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2015, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web Master: Julia & Grigory Balashovs

Поновлено:28.07.2015