Запрошуємо до співпраці всіх, хто зробив ставку на якість!
Про ДП "Рівнестандартметрологія"
   - історія
   - структура
Метрологія
Сертифікація
   - сертифікація СУ
   - сертифікація
     продукції та послуг
Оцінка відповідності технічним регламентам
Науково-технічний центр
   - попоредження про вилучення ТУ
   - перевіряння технічних умов
Випробувальний центр
Системи управління якістю
Фонд нормативних документів
Обласна дегустаційна комісія
Семінари
Законодавча база
Конкурси
Публікації у ЗМІ
Державні закупівлі
Зворотній зв'язок
Публічна інформація
Запобігання корупції
Hosting Ukraine

Нові види продукції – до виробництва!

Кінець жовтня ознаменувався засіданням обласної дегустаційної комісії, під час якого виробники Рівненщини представили свої нові розробки. Захід відбувся у ДП «Рівнестандартметрологія».

Участь у засіданні приймали представники Держпродспоживслужби, Державної регуляторної служби, Антимонопольного комітету, технологи провідних підприємств харчової галузі та фахівці із якості ДП «Рівнестандартметрологія». Свою продукцію представляли такі виробники, як ПАТ «Дубномолоко», ПП «ВІЛІС», ПП Рабий.

Розпочалось засідання із презентації продукції ПП «ВІЛІС» - добре знаного і в Україні, і поза її межами виробника макаронів та джемів. Підприємство запропонувало до розгляду членів дегустаційної комісії макаронні вироби «Спіраль», «Ріжка гладка», «Спагетті», «Макарони довгі», а також повидло «Яблучне».Члени дегустаційної комісії високо оцінили якість продукції цього виробника.

Продовжився захід представленням нових доробків ПАТ «Дубномолоко»: сиру напівтвердого «Пепенеро», сирів плавлених «Тарар», «Курка з журавлиною» та «Барбекю». Цей виробник вкотре дивує гурманів цікавими смаковими поєднаннями, а фахівців із якості – високими стандартами виробництва.

Завершився захід ознайомленням із продукцією ПП Рабого Ю.Л. Він виготовляє хлібобулочні вироби та тістечка, які згідно тендеру постачає у навчальні заклади м.Вараш. А тому члени дегустаційної комісії особливо уважно вивчали технологію виробництва та рецептури представлених виробів: тістечок «Медове» та «Дитяче», а також булочок «З маком» та «З вишнею».

Члени комісії прийняли одноголосне рішення рекомендувати всю продукцію до виробництва. У підсумку засідання виробники отримали можливість задати запитання та отримати інформацію від фахівців різних управлінь. Адже обласна дегустаційна комісія – захід корисний не лише для споживачів, а й для виробників.

33028 м.Рівне, вул. Замкова, 31. тел./факс (0362)26-38-93, E-mail: poshta@csmc.rv.ua

Copyright © 2004-2015, ДП "Рівнестандартметрологія"

Web Master: Julia & Grigory Balashovs

Поновлено:01.11.2016